Welkom » Agenda 2018

Het jaar 2018 begon, zoals gebruikelijk, met sneeuwklokjeszondagen. Die waren op de zondagen 25 februari en 4 maart. Daarna volgde de eerste krokuszondag op 18 maart en dan volgen nog krokus- en narcis-/tulpendagen op 15, 22 en 29 april. Telkens van 11.00 tot 17.00 uur.

Kijk ook op de pagina van de Oost-Groninger Bollenroute. Van de eerste sneeuwklokjeszondag deed het Dagblad van het Noorden verslag uit het Wubsbos.

Een sneeuwklokjesarrangement, gepland op donderdag 8 maart 2018, was in een mum van tijd volgeboekt. Daarom werd er nog een dag aan toegevoegd. Ook het sneeuwklokjesarrangement op dinsdag 13 maart 2018 was helemaal volgeboekt. Tot dusver (begin april) werden alle dagen goed tot zeer goed bezocht, ondanks het toch vaak nog kille weer. De echte liefhebbers lieten zich niet afschrikken.

Voor onze buitenlandse gasten hebben we een Deutsche version (Schneeglöckchenarrangement) en an English version (Flower Bulb Tour) van het programma toegevoegd.

En natuurlijk doen we weer mee aan de manifestatie Westerwolde Rijgt.  Die is van 15 tot en met 24 juni 2018. 

Dat valt gedeeltelijk samen met het landelijke Open-Tuinen-Weekend van Groei & Bloei  als afsluiting van de Nationale Tuinweek en met de jaarlijkse Zomertuinenmarathon van "Het Tuinpad op/In Nachbars Garten" , allemaal op 16 en 17 juni.

Het Tuinpad op heeft op 28 en 29 april een Lentetuinenmarathon en op 6 en 7 oktober een Herfsttuinenmarathon

Het Open-Tuinen-Weekend van Groei & Bloei is een onderdeel van de Open Tuinen Estafette in de provincie Groningen.

Door op de rood gekleurde en onderstreepte tekst te klikken komt u op de bijbehorende website.

Voor 2018 is het thema van Westerwolde Rijgt: "Op 'n Riege".

Klik op het logo hiernaast om naar de facebookpagina te gaan. 

De nieuwe flyer is hier te zien.

Om u een beeld te vormen van wat er zoal te zien en te beleven zal zijn klikt u maar eens op de pagina "gebeurtenissen in 2017"