Voor informatie of voor het maken van afspraken kunt u terecht op:
Zijdstukkerweg 7, 9501 LB Stadskanaal
telefoon 0599-612203

Op uw smartphone is ook een Whatsapp-contactmogelijkheid opgenomen. 

Waarschuwing: als wij in de tuin zijn (en dat is best vaak) hebben we niet steeds de telefoon bij ons. Het kan dus wel eens even duren voordat u een reactie krijgt. Email wordt meestal pas 's avonds beantwoord.
e-mail: tinus.anna@stonefarm.nl
Als de link naar het mailadres niet goed werkt kunt u het adres naar uw mail kopiëren.
Routebeschrijving:
1. vanaf de weg Veendam-Ter Apel (N366) de afslag Borger nemen en op de rotonde onder het viaduct de doorsteek naar de parallelweg nemen en dan linksafslaan. Na ongeveer 3 km over de parallelweg in de richting Veendam is de Zijdstukkerweg rechtsaf. (zie ook Google maps)

2. op de weg N366 de afslag Stadskanaal-Gasselte nemen, de eerste rotonde 3/4 naar de Atlantislaan en bij de 2e rotonde weer 3/4 naar de Barkelazathe en over het viaduct rechtsaf de Kalkovenweg en vervolgens linksaf de Zijdtukkerweg op.

3. vanaf de Atlantislaan in Stadskanaal de Onstwedderweg op en over het viaduct linksaf en even verder rechtsaf, parallel aan de N366 tot de eerste weg rechts, de Zijdstukkerweg.

4. vanuit de richting Onstwedde kunt u op de N974 in de lange linkerbocht van de Hardingstraat naar Veenhuizen rechtsaf de Veenhuizerweg op naar de Zijdstukkerweg of iets verderop rechtsaf langs vakantiepark De Sikkenberg en op het einde van de Sikkenbergweg linksaf. 
Let op, als u een paar jaar geleden op de Stonefarm bent geweest: de afslag Onstwedde bestaat niet meer op de N366; vanuit Veendam even doorrijden en uit Ter Apel iets eerder afslaan dus, zoals hierboven onder 1. aangegeven.