HET ZIT ER OP!
We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement! We gaan nog tellen, maar het lijkt er op dat meer mensen onze tuinen hebben bezocht, maar dat ook meer mensen er een korte vakantie van hebben gemaakt en hebben ervaren hoe mooi en hoe gastvrij Westerwolde is! 
Het weer heeft geweldig meegewerkt, de noodtelefoon heeft niet één keer gerinkeld en onze eerste FAIR was een doorslaand succes!
Dank allemaal voor jullie bezoek en het volgen en lezen van deze pagina! Blijf ons volgen, we genieten nog wel even na. Direct na de zomer gaan we nieuwe tuinen bezoeken en plannen smeden en daar vertellen we weer graag over.

Noteer maar vast: Westerwolde rijgt 2018: 15 t/m 24 juni!

Vergeet niet door te scrollen over deze pagina om te zien wat er allemaal te doen was

In 2017 zullen werken van een 7-tal kunstenaars in onze tuin te zien zijn. 

In alfabetische volgorde zijn dat: Boerema, Brenda, Dekker, Janneke, zie ook www.jannekedekker.nl

Kruid, Beika, zie ook http://mandala-beika.vpweb.nl/,en hier nog een paar foto's uit haar videofilmpje op Facebook

Mol, Riete; Scheltens, Tinus; Timmermans, Fenny

Sloot, Anna, zie ook http://sloot.boosza.com/

Op de website van WW Rijgt kunt u hier zien wat zij maken en tonen.

Daar vindt u ze tussen de beschrijvingen van alle deelnemende kunstenaars in de diverse tuinen.

Er is natuurlijk ook weer muziek tijdens de manifestatie. Twee heel verschillende soorten, allebei wel heel interessant.

Op zondag 18 juni komt het 6-persoonskoor Wiltsangh.   zie de foto en tekst hiernaast-boven.       

Zij treden op in middeleeuwse kledij en zingen a capella van 14.00 tot 16.00 uur.

 

 

Een week later (op zondag 25 juni) komt de bij ons al bekende groep ZOUTIEST. ook van 14.00 tot 16.00 uur. Zie de foto hiernaast-onder. Hun website kunt u hier vinden.

Op de website van WW Rijgt kunt u een overzicht vinden van de muzikanten en muziekgroepen die in de diverse tuinen optreden.

 

Wiltsangh

Wiltsangh is een ensemble, bestaande uit 2 mannen en 4 vrouwen uit de omgeving van Westerwolde. Het repertoire omvat liederen uit de Middeleeuwen, de Renaissance en ook klassieke muziek uit meer hedendaagse tijden. Liefdesliederen, liederen waarin voorjaar en zomer geroemd worden, gebeden en lofliederen wisselen elkaar af.

Wiltsangh treedt sinds 11 jaar op  tijdens middeleeuwse festivals, bij openingen van exposities en in kerken en boerderijen.

Zoutiest

Er is een nieuw onderdeel toegevoegd aan Westerwolde rijgt. Op woensdag 21 juni zal de eerste Westerwolde rijgt FAIR worden gehouden! In het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, een essenzweemdorp tussen Onstwedde en Vlagtwedde, zullen 50 standhouders hun kramen inrichten rond Gasterij Natuurlijk Smeerling en op het terrein van Natuurmonumenten. Uiteraard wordt het een themamarkt die past bij ons evenement, een echte tuin- en kunstfair dus! Weer een goede reden erbij om WWR alvast in de agenda te zetten!

Geef via de e-mailknop op de pagina www.facebook.com/westerwolderijgt naam en adres door en zij sturen het programmaboekje GRATIS toe! Zij verzamelen de adressen en de eerste lichting gaat op 31 mei op de post. Lekker op tijd in huis dus om vooraf plannen te kunnen maken!