Welkom » Wat was hier zoal te zien?

In de subpagina's bij dit hoofdstuk kunt u nog eens terugkijken naar wat er in het voorjaar van 2019 hier zoal te zien en te beleven viel. Om te zien wat er in 2017 en in 2018 zoal te zien en te beleven viel kunt u de pagina's  "gebeurtenissen in 2017"  en "gebeurtenissen in 2018" aanklikken. 

In 2016 hebben we diverse evenementen in onze tuin gehad.

Maar ook zonder dat er iets speciaals is georganiseerd is het bezoeken van onze tuin het hele jaar door de moeite waard. Gewoon zomaar omdat het zo mooi is maar ook voor het maken van een trouwreportage bijvoorbeeld. 

Op 20 en 21 augustus hadden we het voorlopig laatste evenement in 2016: de Open Tuinen estafette van Groei en Bloei.

Kijk ook eens op de website van Groei en Bloei  http://www.opentuinenestafettegroningen.nl/index.php?page=stadskanaal

Op dinsdag 12 juli 2016 werd het programma BinnensteBuiten herhaald op NPO2. Als u het nog niet hebt gezien kunt u dat nog goed maken via onze website In de media/Binnenstebuiten.

We hadden sneeuwklokjes- en bollendagen en de manifestatie "Westerwolde rijgt" met kunst en muziek in de tuin 

De website van de manifestatie en de facebookpagina blijven natuurlijk in de lucht maar worden uiteraard wel steeds aangepast: Klik hier voor de website en hier voor de Facebookpagina.

Ons aandeel in het programma staat uitgebreid beschreven op de site van Westerwolde rijgt en daar komt u door hier te klikken. En door te kijken bij "Muziek in de Tuin" door hier te klikken.

Voor de adressen van de Tourist Info kantoren kijk op westerwolde.groningen.nl
Daar zijn volledige programma's beschikbaar. Maar natuurlijk ligt het programmaboekje tijdens het evenement bij elke tuin of locatie!