Welkom » Wat was hier zoal te zien?

Om te zien wat er in 2017 zoal te zien en te beleven viel kunt u de pagina "gebeurtenissen in 2017" aanklikken.

In 2016 hebben we diverse evenementen in onze tuin gehad. Maar ook zonder dat er iets speciaals is georganiseerd is het bezoeken van onze tuin het hele jaar door de moeite waard. Gewoon zomaar omdat het zo mooi is maar ook voor het maken van een trouwreportage bijvoorbeeld. 

Op 20 en 21 augustus hadden we het voorlopig laatste evenement in 2016: de Open Tuinen estafette van Groei en Bloei. Zie ook de website van Groei en Bloei http://www.opentuinenestafettegroningen.nl/index.php?page=stadskanaal

Op dinsdag 12 juli werd het programma BinnensteBuiten herhaald op NPO2. Als u het nog niet hebt gezien kunt u dat nog goed maken via onze website In de media/Binnenstebuiten.

We hadden sneeuwklokjes- en bollendagen en de manifestatie "Westerwolde rijgt" met kunst en muziek in de tuin 

De website van de manifestatie en de facebookpagina zijn nog steeds in te zien al was het maar uit een soort van nostalgie. Want het was ook dit jaar weer hartverwarmend druk, mooi en gezellig. Klik hier voor de website en hier voor de Facebookpagina.

We laten de links naar het programmaboekje en naar "onze" pagina op de site van Westerwolde Rijgt nog maar even op onze website staan voor wie het nog even na wil kijken.

Ons aandeel in het programma staat uitgebreid beschreven op de site van Westerwolde rijgt en daar komt u door hier te klikken. En door te kijken bij "Muziek in de Tuin" door hier te klikken.

"Westerwolde rijgt " heeft een programmaboekje met korte beschrijvingen van alle tuinen en alle adressen. Maar ook welke kunstenaars er exposeren en waar en wanneer er optredens zijn.

Het boekje met het complete programma is bij alle Tourist Info kantoren en agentschappen in Westerwolde verkrijgbaar. En alle 24 pagina's zijn in te zien door hier te klikken.  

Voor de adressen van de Tourist Info kantoren kijk op westerwolde.groningen.nl
Natuurlijk ligt het boekje tijdens het evenement bij elke tuin of locatie!